CASA SPA D'ALMA WANDELWEKEN
B&B Casa Spa d’Alma organiseert verschillende wandelweken in de Algarve, Portugal. De B&B ligt dicht bij de mooiste wandelroutes en op ongeveer 10 minuten rijden van het stadje Monchique. Een vakantieplek waar je, al wandelend, prachtige natuur kunt ontdekken en kennis maken met het oorspronkelijke Portugal.

Wandelen is een natuurlijke medicijn.

Wandelen in de heuvels geeft een onvergetelijk plezier, aan het einde ben je moe maar tegelijkertijd voel je kracht en vitaliteit. De heuvel op adem je met grote teugen de pure lucht van Monchique in terwijl heuvelafwaarts je hele lichaam gebruikt wordt om in balans te blijven. Wandelen is leven in het moment.

Wij organiseren verschillende wandelweken, dit zijn kleine groepen 2-8 personen. Na het ontbijt vertrekken wij voor een wandeling van gemiddeld 3 tot 4 uur lopen, met fotopauzes en dergelijk zijn we gemiddeld vier tot vijf uur onderweg. De middag is voor onthaasten in het zonnetje of andere eigen activiteiten. De meditatieve wandelingen zijn in stilte en wij creëren pauzes voor mindfulness en reflectie, in de middag is er een facultatieve meditatie activiteit. Tijdens het ontbijt maakt men een lunchpakket voor de wandeling, wij zorgen voor iets extra’s zoals een ei- of tonijnsalade. Zorg dat je een rugzakje meeneemt voor water, e.d.

Voor extra info zie onze website onder wandelweken.
mail ons
00351.282911003