CITRON ET PAPILLON
Creatieve en actieve vakanties aan de oevers van de Dordogne

Citron et Papillon biedt je een onvergetelijke vakantie-ervaring: een artistieke vakantie aan de oevers van de prachtige Franse rivier de Dordogne.

In een sprookjesachtige setting kun je, onder begeleiding van ervaren professionals, een week lang geheel laten onderdompelen in de betoverende wereld van de DANS, MUZIEK, SCHILDEREN EN THEATER! Een onvergetelijk avontuur waarin de kunst en natuur weliswaar centraal staan, maar zeker ook tijd wordt vrijgemaakt voor ontspanning, kennismaking met de Franse cultuur en heerlijk Bourgondisch tafelen. En dat alles tegen het decor van de met weilanden omzoomde rivier en de overweldigende Franse natuur...

Plek voor iedereen!
De artistieke vakanties van Citron et Papillon zijn geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar. Uiteraard is enige ervaring een pré, maar ook beginners zijn van harte welkom. De verschillende workshops worden tegelijkertijd in dezelfde week gegeven op het terrein van Citron et Papillon in Bassignac le Bas, direct gelegen aan de rivier de Dordogne.

De kosten voor de week zijn inclusief kampeerplek, warme lunch, koffie en thee. Je dient wel zelf een tent en kampeeruitrusting mee te nemen. Ook is er een mogelijkheid voor opgave voor de ontbijttafel met heerlijk verse broodjes, sap, fruit, yoghurt e.d. en voor de avond zijn er zelfgemaakte soep, hartige taarten en salades verkrijgbaar.

Voor partners die liever “niks” willen doen is er ook plaats en voor kinderen vanaf 4 jaar tot en met 11 jaar is een speciaal Kinderprogramma!

Kijk voor prijzen en data op de website!

We hopen je snel te zien deze zomer!