COACH2TRAVEL
We zijn een familiebedrijf met jarenlange ervaring in busreizen, met 13 moderne autocars tot onze beschikking en met een gemiddelde leeftijd van 2,5 jaar.

Een bus of autocar huren voor een citytrip of skivakantie? Dan bent u bij Coach2Travel aan het juiste adres! Hier kunt u terecht voor comfortabele en betaalbare busreizen voor één of meerdere dagen. We bieden verschillende soorten vervoersklassen aan zoals Dreaming class, Sleeping class, First class, Comfort class en Budget class. Met onze Dreaming class autocar kom je gegarandeerd uitgeslapen en ontspannen op je bestemming aan, voor elke passagier aan boord van deze autocar is er een echt bed en vaste stoel voorzien. Met de Sleeping class autocars vorm je elke zitplaats in een mum van tijd om tot een volledig horizontaal bed. Maar ook bij autocar reizen zonder overnachting reis je in stijl met onze First class of Comfort class autocars waarbij je de rugleuning in verschillende standen kan verstellen.

In samenwerking met onze partners kunnen wij u ook een reis aanbieden volledig op uw maat. Op onze website vind u hierover alle informatie en alvast enkele ideeën voor uw volgende groepsreis.