DJED REIZEN
Djed Reizen organiseert sinds 1999 individuele reizen naar Egypte. Dit zijn reizen naar de wereldberoemde monumenten die iedereen wilt zien, maar ook naar plekjes die u niet snel zelf ontdekt. Zoals dorpjes op het platteland, afgelegen oases in de woestijn en onbekende bezienswaardigheden in de Nijlvallei. Op onze website vindt u een aantal voorbeeldreizen. Als u liever uw eigen reis samenstelt dan kan dat ook. Wij organiseren die dan helemaal zoals u die hebben wilt.

In veel van onze reizen wordt gevaren, want de mooiste manier om door Boven Egypte te reizen is met een boot over de Nijl. U kunt dit doen aan boord van één van onze drie klassieke Nijl Dahabiya zeilschepen.

Door heel Egypte hebben wij een eigen team lokale medewerkers en chauffeurs. Zo kunt u genieten van al het moois in Egypte, terwijl u over de praktische zaken niet na hoeft te denken. Excursies maakt u samen met een Engelssprekende Egyptoloog, die alles weet over de monumenten, de verschillende farao’s, de geschiedenis van het land en het Egypte van nu.