HANNIBALVAKANTIES
BERCHEM • Avontuur in Durbuy: Met de minibus gaan we naar de avontuurlijke streek rond Durbuy, het bekende stadje in de Ardennen. Hier wisselen we toeristische uitstappen, avontuurlijke activiteiten en ontspanning met elkaar af. Zin in een tochtje met de kajak, een touwenparcours of een wandeling in de natuur?

Bouwen in Kamienica: We reizen met een minibus naar Nemoland, een wandel- en natuurgebied in het Westen van Polen. We verkennen de omgeving op een ontspannende manier: met een spannend stadsspel of een bezoek aan een prachtig kasteel. Daarnaast werken we in Nemoland: een brug bouwen, dieren verzorgen, hout hakken… maar ook vilten, verhalen vertellen of toneel spelen. Voor elk wat wils, de groepssfeer is gegarandeerd goed. Kom mee genieten van het lokale leven en ontdek Polen van binnenuit.

keuvelen aan de Tarn: Fan van adembenemende kloven, fantastische uitzichten en (hopelijk) mooi weer? Dan kom je best mee met onze grote bus naar de Tarn. De gelijknamige rivier is wel 380 km lang! We reizen op een actieve manier (wandelen, raften…), maar ook op een ontspannende wijze door een bezoek aan het naburige Millau of Rocquefort. En na de vakantie heb je er sowieso een hoop vrienden bij!