© Petra Demey
HERBRONNINGS- EN TRANSFORMATIEWEEK MAROKKO

NOVEMBER

17tot24
Deze week is veel meer dan een herbronningsweek om je batterijen op te laden. Je leert om op een zachtmoedige manier blokkerende patronen te transformeren. Het doel van Pure is je te laten ervaren hoe je de kracht van gedachten en emoties kan gebruiken om meer open te bloeien. 
Dit resulteert in een levensenergie die niet uitbundig is, maar een diepe rust, kracht en vreugde uitstraalt... Zenergy!

Door de dagelijkse stress, de vele to do's, de verwachtingen van anderen, piekeren en zorgen maken en de bijhorende spanningen in het lichaam gaat er veel energie verloren. 

In deze week krijg je een uniek programma 'de energiezandloper' waarbij je  inzicht krijgt in je energiesysteem. Je leert je aandacht richten en de kracht van gedachten gebruiken om jouw energie te optimaliseren. Je ontdekt ook je hartenergie en hoe je die kan laten stromen naar jezelf en anderen. Door die warme aandacht ook in het lichaam te integreren kan je genieten van een diepe levensvreugde. Dit alles wordt versterkt door de aardende kracht van de natuur. 

Dit is de basis om dieper te gaan en beperkende overtuigingen, kritische gedachten, angsten, pijnlijke emoties en spanningen op een zachte helende manier te omarmen. Er ontstaat vanzelf een diepe transformatie. 

Van hieruit ga je nieuwe keuzes maken die beter passen bij jezelf, zodat je het leven kan leiden dat je wilt. De resultaten zijn voelbaar doordat je meer gemak, vreugde en vervulling ervaart. Dit is een fascinerende reis om de rijkdom van wie je bent te ontdekken en met anderen te delen. 

En last but not least, er is voldoende vrije tijd om van deze prachtige omgeving te genieten.

Bron: UiTinVlaanderen.be