KERAMIEK EN RAKU IN DE DORDOGNE
ST.MESMIN • Op landgoed le Pagnon kunt u een keramiekworkshop volgen bij keramiste Truus van Dalsem. Ze heeft een ruime ervaring en werkt met beelden, platen klei en vormen op mallen. Veel aandacht wordt besteedt aan vormgeving en de toepassing van structuren in de klei. Naast het grote atelier, is er een raku stookplaats, waar we uiteraard kunnen rakuen, maar barrelfire behoort ook tot de mogelijkheden.

s' Morgens is er les van 9.30 - 13.00 uur, en 's middags kunnen de cursisten zelfstandig verder werken, of gaan genieten van de natuur, wandelen, zwemmen, of een van de vele leuke Franse dorpjes gaan bezoeken. Alle materialen, zoals klei, glazuren, oxides en engobes zijn aanwezig en bij de cursusprijs inbegrepen : € 225,- voor vijf dagen.

Tevens hebben we een bibliotheek, waarin u inspiratie kunt vinden. Onderkomen naar wens en naar ieders budget: authentiek huis, twee persoons gite, onze vierpersoons caravan of u verblijft zelf op onze kleine camping. Culinair arrangement in naburig restaurant mogelijk. De eerst twee dagen maken we een beeld, of meerdere, dan wordt het werk versneld drooggestookt, en u schrijft een glazuurplan. Vrijdags stoken we dan af: elektrisch, raku of barrelfire, dat is dan gelijk een gezellige afsluiting.
mail ons
0033.553 52 86 80
le Pagnon
24270 St.Mesmin, Frankrijk
breng me hierheen