LETS GET FIT (360 AROUND THE WORLD)
Welkom bij 360 around the world. –waar authenticiteit en passie voorop staan

Ik ben Achraf Youssoufi en vanuit mijn passie voor reizen is deze onderneming stap voor stap gegroeid. Na mijn studies -sport enerzijds, toerisme en recreatiemanagement anderzijds,- werd het mij vrij snel duidelijk dat ik iets wou doen met actief reizen. Ik ben opzelfstandige basis begonnen omdat ik mij nooit 100% kon vinden in de missie en visie van de grotere organisaties. De reizen die aangeboden worden in dit huidige maatschappelijk klimaat vond ik vaak erg afstandelijk en koel. Vaak misten deze bepaalde aspecten die ik wel een meerwaarde vind tijdens het reizen. Mijn doel is dan ook om de mensen dichter bij elkaar te brengen en kennis te laten maken met de authentieke, warme manier van leven en gastvrijheid, van de magnifieke natuurlandschappen die je nergens anders ter wereld kunt bewonderen. Mijn bedoeling is om een bepaalde, intiemere sfeer uit te dragen die in de reizen naar voren komen. Ik ben hierin gegroeid doordat ik voor mijzelf ontzettend veel reizen in elkaar gestoken heb en dus kan je wel zeggen dat ik via deze reizen mijn passie wil doorgeven.

Gastvrijheid en warmte zitten in mijn bloed en dit wil ik ook graag uitstralen tijdens mijn reizen. Het is voor mij dan ook erg belangrijk dat de plekken waar we als groep heen gaan jou een gevoel van warmte kunnen brengen, voortgebracht door de hartelijkheid van de lokale bevolking.

Ik hou mijn organisatie bewust kleinschalig omdat kwaliteit voorop staat. Bij mij vind je dus geen dertien in een dozijn reizen naar alle uithoeken van de wereld, maar wel een select aantal kwalitatief zeer verzorgde reizen. Omdat ik de reizen zelf begeleid, ben ik dan ook honderd procent zeker van de waardigheid en het niveau van de reis! Dit vind ik echt heel belangrijk. Met deze intieme, intense beleving wil ik een nieuwe manier van reizen uitdragen; door de kleine groepen is er veel ruimte voor persoonlijke beleving.

Met mijn organisatie draag ik ook duurzaamheid hoog in het vaandel. Door de samenwerking met “locals” dragen we bij aan een versteviging van de lokale economie. Naar mijn mening zorgt dit ook voor een positieve bijdrage aan de reis door een ongeziene, ongekende authenticiteit waarbij een ongedwongen, en positieve sfeer steeds voorop staan.

Vluchten vanuit het massatoerisme sluit hierbij aan. Ik wil mij differentiëren van andere organisaties en zet mij dus ook af tegen het (vaak) kapitalistisch gesteunde werken van grotere hotels en organisaties. Concreet wil dit zeggen dat je bij mij niet aan het juiste adres bent voor overweldigende luxe en weelde, des te meer voor natuurpracht en eerlijke, ongeveinsde schoonheid. Ik bied je een blik aan in het dagelijkse leven zoals het is in een compleet andere cultuur en manier van leven.