SNOWTRAVEL
“ONZE MISSIE? DE BESTE SERVICE OP ÉN NAAST DE PISTE” Ons doel is dat klanten slalommen tussen een fantastische service en betaalbaarheid, zodat gasten een onvergetelijke reis beleven alsof ze thuis zijn.

We mikken op de beter hotels, het aanbod bestaat dan ook hoofdzakelijk uit hotels op of aan de piste, en tijdens de schoolvakanties worden de zeer kindvriendelijke hotels uitgekozen. Deze reizen in combinatie met Nederlandstalige skilessen, skibegeleiding, reisleiding, activiteiten voor jong en oud zijn de perfecte georganiseerde pakketreis. De grootste troef van Snowtravel zijn de Dream Class bussen in combinatie met de shortski’s.

Iedereen die ooit met een Dream Class-bus gereisd heeft, wil nooit meer terug naar een gewone bus, ondertussen bezit Snowtravel over de grootste vloot van Dream class autocars (7 stuks). Daardoor is het programma in de shortski’s zeer uitgebreid en gevarieerd van bestemming.

Uiteraard zijn alle reizen ook mogelijk met eigen wagen of vliegtuig. Snowtravel is een wintersportspecialist die is opgestart in 1989 ondertussen reeds meer dan 30 jaar ervaring met een missie, zorgen voor een topservice van het eerste tot het laatste contact met klanten.
mail ons
0032.11 23 53 33