TRAVELFIESTA
Travelfiesta organiseert op maat gemaakte rondreizen naar Midden- en Zuid-Amerika, volledig gebaseerd op jouw wensen. Wij gebruiken onze lokale kennis en contacten om een perfecte vakantie te organiseren! Hierbij streven wij naar een perfecte balans tussen de onmisbare hoogtepunten en onontdekte bestemmingen. De landen die wij op dit moment aanbieden zijn Colombia, Guatemala, Belize, Mexico en Peru.

Travelfiesta bestaat uit een ambitieus, jong team van Latijns-Amerika specialisten. Ons gehele team woont en werkt vanuit de landen waar wij actief zijn. Wij werken zonder tussen partijen en hebben direct contact met alle lokale partners. Daarnaast zijn wij voor onze reizigers, voor en tijdens de reis, in de regio bereikbaar voor vragen, tips en ondersteuning. Met een frisse blik en uitgebreide kennis maakt dit team jouw droomreis door Latijns-Amerika mogelijk.

Wij blijven unieke bestemmingen ontdekken en kunnen daardoor onvergetelijke en unieke rondreizen door Latijns-Amerika organiseren. Laat jouw vakantie organiseren door Latijns-Amerika specialisten met een onuitputtelijke liefde, passie en energie voor het vak en de regio!