VEDIC ART - KUNST VAN HET LEVEN

AUGUSTUS

23tot27
KRUISEM • Vedic art is vrij en vanuit jezelf schilderen. Herinneren dat je dat kan. Ook als je nog nooit geschilderd hebt. Ontdekken dat er iets in je zit dat weet hoe dat spontaan en natuurlijk gaat.

Je speelt met vormen en kleuren. Maakt een spiegel van wie je diep van binnen bent. Je geniet, ontspant en verwent jezelf met creativi-tijd.
Je zal ervaren hoe natuurlijk van binnenuit schilderen is. De wereld vertelt je dat kennis iets is wat vooral buiten je te vinden is. Maar in de natuur groeit alles van binnen naar buiten en niet andersom. Denk maar aan een zaadje. Alles wat het moet weten om een bloem te worden, zit in het zaadje. Als het zaadje zijn natuurlijke stroom volgt, is alles perfect en in balans. Komt het zaadje tot bloei. Met jou is dat net zo.

Vedic art zal je uitnodigen om de kennis die je in je draagt wakker te maken. Om je vrijer en authentieker te uiten. Alles wat zogezegd moet los te laten. Inspirerende voorstellen tot schilderen gaan je prikkelen om wat de parels in je te ontdekken en die naar buiten te brengen.

De methode bestaat uit 17 principes. Bij elk principe ga je creatief aan de slag en je reflecteert. De methode is ontwikkeld door de Zweed Curt Källman en is gebaseerd op de Veda's, een oude Indische wijsheid over de kennis van het leven.

Het unieke aan Vedic art is dat het een natuurlijke manier van kunst maken, creativiteit wekken en groeien in bewustzijn combineert.
Hoogboeregemstraat 3
9750 Kruisem
breng me hierheen