ZIMBA SAFARIS
Zimba Safaris bestaat sinds 2004 en is gespecialiseerd in exclusieve en zelf samengestelde maatwerkreizen. Daarnaast reizen wij al sinds 1996 naar Zimbabwe & Zambia waarbij de traditionele (wandel)safari en kanosafari onze favoriet is. In elk land werken wij met vaste medewerkers en zeker niet onbelangrijk - wij werken nauw samen met het Zimbabwe Tourism Authority en hebben wij een kantoor in Harare.

Onze maatwerkreizen zijn met grote zorg samengesteld om iedere reis een bijzonder karakter en een personal touch te geven. Meer dan 350 accommodaties zijn los van elkaar te boeken en wij bieden unieke safari mogelijkheden met professionele privé gidsen. Individueel, privé of met uw eigen groepje - als u uw wensen aan ons kenbaar maakt gaan wij voor u aan de slag om er iets moois van te maken. Wij reizen als het ware met u mee!

Specialistische kennis, service, eerlijkheid, creativiteit, geduld en uitgebreide offertes zonder verborgen kosten zijn enkele van onze sterke punten.

Waar wij ons in hebben gespecialiseerd

*Individuele of privé reizen
*Unieke privé safari mogelijkheden met professionele freelance gidsen
*Traditionele wandelsafari´s voor gematigde wandelaars & voor echte pioniers
*Korte en meerdaagse kanosafari´s
*Privé Lake Cruises inclusief safari´s met privé gids (privé boot vanaf 2 tot 80
personen - dus geen andere gasten bij u op de boot!
*Chimpansee trekking in Mahale Tanzania
*Kleinschalige accommodaties in lokaal beheer
*Thema reizen: groepsreizen, single reizen, fotografie, honeymoon, met kids, beelhouwreizen, wilde honden, birdwatching, vissafari's

Bezoek ons op www.zimbasafaris.com of email naar info@zimbasafaris.com. Wilt u liever telefonisch contact, dan zijn wij van ma t/m vrij van 10.00 tot 18.00 te bereiken.

Wij zijn aangesloten bij: ATTA, VVKR, GGTO (garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators)
mail ons
0031.20 610 35 93