ZIMBA SAFARIS
Zimba Safaris bestaat 10 jaar en is gespecialiseerd in avontuurlijke maatwerkreizen naar onbekende en bekende locaties in Zimbabwe, Zambia, Botswana, Tanzania en Malawi.

Wij wijken graag af van de commerciële standaard programma's. Onze individuele maatwerkreizen zijn 'echte' maatwerkreizen tegen een concurrerende prijs en met grote zorg samengesteld om iedere reis een bijzonder karakter en een personal touch te geven.

Onze offertes zijn duidelijk en uitgebreid, zonder verborgen kosten. Bij Zimba Safaris kunt u zeker zijn van prachtige locaties, comfortabele of luxe accommodaties, een bijzondere gastvrijheid, een uitmuntende service en dat u een onvergetelijke safari zult beleven.

Meer dan 350 accommodaties die los van elkaar te boeken zijn en unieke safari mogelijkheden met freelance privé gidsen. Als u uw wensen aan ons kenbaar maakt gaan wij voor u aan de slag om er iets moois van te maken - wij reizen als het ware met u mee!

Specialisme:
- Unieke privé safari mogelijkheden met freelance privé gidsen
- Traditionele wandelsafari’s voor de gematigde wandelaar en echte pioniers
- Meerdaagse en korte kanosafari’s
- Rondreizen met privé chauffeur/gids
- Houseboating & privé wandelsafari's
- Kleinschalige accommodaties in lokaal beheer
- Thema reizen; single, fotografie, honeymoon, met kids, birdwatching, teambuilding met Nederlandse coach, groepsreizen.

Bezoek ons op www.zimbasafaris.com of email naar info@zimbasafaris.com. Wilt u liever telefonisch contact, dan zijn wij van ma t/m vrij van 10.00 tot 18.00 te bereiken.

Wij zijn aangesloten bij: ATTA, VVKR, GGTO (garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators)
mail ons
0031.20 610 35 93